Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян закінчилася зброя: як окупанти штурмують позиції ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян закінчилася зброя: як окупанти штурмують позиції ЗСУ

Bild повідомляє про унікальну ситуацію під Покровськом, де намагається прорватися супротивник

4 липня 2024, 12:17
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська намагаються прорвати оборону ЗСУ під Покровськом у Донецькій області. Окупанти ведуть наступ у районі міста Покровськ. ЗС РФ переважно покладаються на атаки піхоти за підтримки безпілотників. Як передає портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild" із посиланням на прес-офіцера 47-ї окремої механізованої бригади "Магура" Анастасію Блищик.

У росіян закінчилася зброя: як окупанти штурмують позиції ЗСУ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Той факт, що ми вже місяць не бачимо на полі бою бронетехніки щонайменше унікальний, оскільки у них (росіян – ред.) закінчилася ця зброя", — повідомила Блищик.

Вона уточнила, чи українські безпілотники добре зарекомендували себе у боротьбі з російською технікою, тому зараз російське командування намагається прорвати оборону за допомогою піхотних підрозділів. Інформацію про настання росіян під Покровськом підтверджує також Генштаб ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повномасштабна війна триває. Однак серія ударів окупантів, зокрема по аеродрому у Миргороді, змушує нас замислитися над тим, як діяти далі. На які виклики слід швидко реагувати українцям? Де найближчими тижнями будуть найважчі бойові дії? Видання "Коментарі" розбиралося в цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за минулу добу супротивник просунувся вперед, окупував села Сокіл та Схід на Донеччині та розширив фронт у Харківській області. Про це свідчать дані аналітиків "Deep State".

Аналітики повідомляють, що росіяни просунулися у селі Сотницький Козачок на Харківщині. На карті, яку постійно оновлюють аналітики, видно, що це село біля кордону з Росією. Також просування загарбників зафіксовано у Північному Донецькій області, біля сіл Дружба, Євгенівка та Новопокровське Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини