Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян великі втрати: у Луганську загарбники використовують пологові будинки як госпіталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян великі втрати: у Луганську загарбники використовують пологові будинки як госпіталі

Окупанти в Луганську використовують пологові будинки як госпіталі, ускладнивши умови для народження дітей

31 січня 2023, 08:54
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують зазнавати великих втрат і почали використовувати додаткові цивільні медичні установи для розміщення поранених. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Генштаб ЗСУ.

У росіян великі втрати: у Луганську загарбники використовують пологові будинки як госпіталі

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

У місті Луганськ, на території пологового будинку міської лікарні №3 та пологового будинку обласної лікарні, загарбники розгорнули "польовий госпіталь", де лікують своїх солдатів.

"У зв'язку з використанням противником двох пологових будинків у місті можливо прийняти пологи тільки в Луганському обласному перинатальному центрі, де катастрофічно не вистачає місць і створюються ризики та несприятливі умови для пологів", — зазначили у Генштабі ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна продовжує важкі бої. Як на військових фронтах (особливо на Донеччині), так і на дипломатичних. Про це у зверненні розповів президент Володимир Зеленський. За його словами, на тлі того, що творить Росія з Херсоном, Харковом, Бахмутом, Авдіївкою, з усією нашою країною, — дивно, що "доводиться переконувати міжнародних спортивних бюрократів відмовитися від будь-якої підтримки держави-терориста" (йдеться про можливий допуск росіян до Олімпіади-2024 у Парижі). Як події на всіх фронтах (включно з дипломатичним) можуть у найближчому майбутньому розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — колишній прем'єр Великобританії Борис Джонсон зізнався, що перед повномасштабним вторгненням в Україну Путін погрожував ракетним ударом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини