Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян великі втрати: СБУ та ВМС завдали потужного удару по аеродрому "Саки"
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян великі втрати: СБУ та ВМС завдали потужного удару по аеродрому "Саки"

Спочатку російську ППО перевантажили нальотом безпілотників, а потім завдали основних ударів

21 вересня 2023, 10:42 comments2603
Поділіться публікацією:

Вночі 21 вересня СБУ та ВМС провели спецоперацію у тимчасово захопленому Криму, завдавши безпілотниками потужного удару по аеродрому "Саки". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "Українформ" із посиланням на джерела в СБУ.

У росіян великі втрати: СБУ та ВМС завдали потужного удару по аеродрому "Саки"

Крим. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерел, спецслужби використали безпілотники, які перевантажили російську ППО, а потім запустили ракети "Нептун".

На аеродромі знаходилося щонайменше 12 бойових літаків, зокрема, Су-24 та Су-30, а також ПЗРК "Панцир". Там же була база підготовки операторів БПЛА "Mojaher". Ці безпілотники використовують окупанти для координації власних повітряних атак, а також як ударний бойовий дрон.

За даними джерел, ракети СБУ та ВМС потрапили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці країни-агресора.

Внаслідок атаки по командному пункту Чорноморського флоту РФ поблизу Севастополя вранці 20 вересня була вражена жива сила супротивника та дорогі військові системи.

Зазначимо, "Коментарі" повідомляли – у Криму ніч пройшла тривожно: вибухи було чути одразу у кількох містах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини