Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян багато "300-х": нові успіхи українського наступу під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян багато "300-х": нові успіхи українського наступу під Бахмутом

Наступ під Бахмутом веде третя штурмова

18 травня 2023, 17:31
Поділіться публікацією:

Третя окрема штурмова бригада провела наступальні дії на західних околицях Бахмута, створивши плацдарм для подальшого контрнаступу. Ширина смуги прориву склала 2000м, а глибина — 700м. Про це повідомляють "Коментарі".

У росіян багато "300-х": нові успіхи українського наступу під Бахмутом

Бійці третьої штурмової бригади

"Попередньо, у супротивника щонайменше 50 "200-х" та до сотні "300-х". Станом на зараз ще 4 росіян — у полоні, — повідомляють в телеграм-каналі бригади. -  Також ліквідовано резерви ворога на даному напрямку, зокрема декілька російських складів БК. Успішні штурмові дії виконано бійцями 1-го штурмового та 1-го механізованого батальйонів".

Нагадаємо, що 3 штурмова бригада складається з ветеранів полку "Азову". Вона бере участь в наступальних діях під Бахмутом. Результативність їх наступальних дій відзначив командуючий Сухопутними військами Олександр Сирський.

Раніше повідомлялось, що українські військові просунулися вперед на бахмутському напрямку на відстань від 150 до 1700 метрів за добу, знищивши в боях 130 окупантів і полонивши 4. 

"Бахмут залишається епіцентром бойових дій на сході України... У ході боїв наші підрозділи, незважаючи на те, що зараз немає переваги в особовому складі, снарядах і техніці, продовжують просуватися на флангах. Відстань за добу від 150 до 1700 м вдалося нам пройти", – зазначав представник Східного угрупування Збройних сил України Сергій Череватий.

Тим часом, військовий експерт назвав три причини збільшення інтенсивності ракетних атак Росії.

В Україні знайшов свою смерть відомий рашист.

А через постачання F-16 для України конгресмени звернулися до Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини