Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії знову бавовна: безпілотник атакував аеродром у Курську
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знову бавовна: безпілотник атакував аеродром у Курську

У російському Курську - пожежа на аеродромі, влада говорить про атаку безпілотником

6 грудня 2022, 08:40 comments1902
Поділіться публікацією:

У російському місті Курськ сталася пожежа на аеродромі. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм повідомив губернатор Курської області РФ Роман Старовий.

У Росії знову бавовна: безпілотник атакував аеродром у Курську

Пожежа. Фото: із відкритих джерел

"В результаті атаки безпілотника в районі курського аеродрому спалахнув нафтонакопичувач. Постраждалих немає. Пожежа локалізується. Усі спецслужби працюють на місці", — написав Роман Старовий.

Варто зазначити, що курсський аеродром росіяни активно використовують для ракетних ударів по Україні. Саме звідти вчора 5 грудня злетіла частина літаків, які вдарили крилатими ракетами мирними містами України.                                                                                                                                

Варто зазначити, що у російській Рязані у понеділок, 5 грудня, вибухнув бензовоз на аеродромі. А на аеродромі в Саратовській області ("Енгельс-2", де дислокується частина стратегічної авіації країни агресора) безпілотник атакував бомбардувальники. Про що говорять ці НП на російських аеродромах? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – згідно із закритими опитуваннями, підтримка війни проти України з боку росіян зменшується. Чи можна очікувати бунтів усередині країни-агресора в найближчому майбутньому? Чи є ймовірність, що путінський режим – зметуть? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини