Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заявили про спробу України прорвати кордон на новому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили про спробу України прорвати кордон на новому напрямку

Українські військові спробували прорвати кордон Росії у Брянській області, заявила місцева влада.

22 серпня 2024, 11:36
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що українські сили нібито намагались порвати російський кордон у Климівському районі. За словами російського політика, нібито армія РФ завдала вогневої поразки українській ДРГ. 

У Росії заявили про спробу України прорвати кордон на новому напрямку

Україна мала спробу прориву кордону РФ. Фото з відкритих джерел

У соціальних мережах Олександр Богомаз повідомив про те, що українська диверсійно-розвідувальна група нібито намагалася прорвати російський кордон та зайти на територію Брянської області.

"21 серпня у Климівському районі Брянської області припинено спробу проникнення української ДРГ на територію Російської Федерації. У ході бою спробу прориву запобігли силам ПУ ФСБ Росії по Брянської області та підрозділами Збройних сил РФ. Противнику завдано вогневої поразки", — заявив Богомаз.

Російські пропагандистські ресурси повідомили про додаткові деталі. За їх заявами, нібито близько 19.00 вечора 200 українських солдатів спробували прорвати кордон.   

Після 6 серпня, коли українські військові зайшли у Курську область, політики суміжних областей РФ неодноразово повідомляли про спроби прорвати кордон. 10 серпня, у Брянській, Курській та Білгородській областях Росії влада ввела режим контртерористичної операції. За заявами головкома Сирського, після початку наступу під контролем України у Курській області опинилось понад 1000 кв. км територій та майже 100 населених пунктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові двічі за добу намагались прорвати кордон у Бєлгородській області.

Також "Коментарі" писали про російського диктатора Володимира Путіна, який розповів, де очікує прорив російського кордону після початку боїв у Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини