Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав напрямок, де найбільше очікує новий порив російського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав напрямок, де найбільше очікує новий порив російського кордону

Володимир Путін дав завдання російським спецслужбам підготуватись до нового прориву кордону, який може організувати Україна.

12 серпня 2024, 15:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що наступний прорив кордону українськими силами може відбутись в Брянській області. За словами Путіна, російські спецслужби повинні заздалегідь підготуватись до такого сценарію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін назвав напрямок, де найбільше очікує новий порив російського кордону

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін зібрав спеціальну нараду щодо ситуації у російських прикордонних регіонах поруч з Україною. Російський диктатор розповів, що основна мета України у боях в Курській області – це дестабілізація політичної ситуації в РФ. Крім того, очільник Кремля заявив, що подібний розвиток може відбутись і в інших прикордонних регіонах Росії.

"Для нас очевидно, що ворог буде й надалі намагатись дестабілізувати ситуацію в прикордонних регіонах з ціллю розкачати внутрішньо політичну ситуацію в нашій країні. Якщо сьогодні в Брянській області відносно спокійно, це ще не означає, що завтра ця ситуація там також збережеться", — сказав Путін.

Далі російський диктатор дав завдання спецслужбам РФ підготуватись до сценарію нового прориву російського кордону українськими силами.

"Я вас прошу уважно до цього поставитись та з силовими структурами, зі штабом який створюється по лінії ФСБ РФ, разом з МНС Росії потрібно заздалегідь підготуватись", — заявив Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін під час наради через бої в Курській області відкинув мирні переговори з Україною. Російський диктатор звинуватив Україну в ударах по цивільних та створенні ядерної загрози.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін зробив помилку Сталіна під час прориву українськими силами російського кордону, яка може дати Україні шанс на успіх у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини