Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін виступив з новою заявою про мирні переговори після боїв у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін виступив з новою заявою про мирні переговори після боїв у Курській області

Володимир Путін відкидає мирні переговори з Україною, попри прорив кордону та військову операцію українських сил у Курській області.

12 серпня 2024, 15:26 comments22864
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін відкидає мирні переговори з Україною щодо закінчення війни. За словами Путіна, російська армія наступає на фронті в Україні попри ситуацію в Курській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін виступив з новою заявою про мирні переговори після боїв у Курській області

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін зібрав нараду щодо ситуації у прикордонних з Україною регіонах РФ на якій виступив з кількома заявами. Російський диктатор розповів про те, які, на його думку, плани України в Курські області.

"Акція Києва в Курській області переслідує військову мету зупинити наступ російських військ", — сказав Путін.

За словами російського диктатора, попри бої в Курській області російський наступ в Україні нібито збільшився в 1,5 раза. Також Путін розповів, чи спонукають його бої на території Росії до мирних переговорів з Україною.

"Про які переговори взагалі може йтися з людьми, які без розбору завдають ударів по мирних людях, по цивільній інфраструктурі або намагаються створити загрози для об'єктів ядерної енергетики", — сказав Путін та додав, що Україна "отримає гідну відповідь, всі цілі, які стоять перед Росією, будуть досягнуті".

Зазначимо, що Росія звинуватила Україну у нібито атаці по цивільних в кількох областях РФ, а також заявила, що українські сили нібито атакували окуповану Запорізьку АЕС. Україна усі заяви Росії відкидає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу реакцію Путіна на прорив кордону та бої в Курській області.

Також "Коментарі" писали про те, чи підтримують українці бої в Курській області на території Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини