Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії впав бомбардувальник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії впав бомбардувальник

Військове відомство Росії підтвердило аварію військового літака у Волгоградській області РФ

12 вересня 2023, 21:49
Поділіться публікацією:

Су-24 розбився у Калачівському районі Волгоградської області Росії. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії впав бомбардувальник

Російський Су-24 в польоті

Російський літак Су-24 зазнав аварії, за попередньою інформацією, внаслідок навчального польоту. Відомо, що борт зник з радарів невдовзі після зльоту.

На землі виявлено три осередки займання.

Як повідомили у військовому відомстві РФ, під час виконання планового навчально-тренувального польоту літак зазнав аварії в безлюдній місцевості. До місця падіння вже направили гелікоптери Мі-8 пошуково-рятувальної служби.

Су-24 (за кодифікацією НАТО: Fencer — "Фехтувальник") — радянський і російський тактичний фронтовий бомбардувальник з крилом змінної стріловидності, призначений для завдання ракетно-бомбових ударів у простих і складних метеоумовах, вдень і вночі, в тому числі на малих висотах прицільним ураженням наземних та надводних цілей. Носій тактичних ядерних зарядів.

Озброєння Су-24 включає: стрілецько-гарматне озброєння, некеровані авіаційні бомбардувальні засоби ураження, некеровані авіаційні ракети, керовані авіаційні ракети класів "повітря-поверхня".

Під час війни в Україні обидві сторони – і агресор Росія, і Сили оборони України – використовують цю модель літака для бойових дій. Українські Су-24 використовувалися для ударів по позиціях противника, знищення російської бойової техніки та оперативних груп, а також для завдання бомбових ударів по російських військах у боях за аеропорт Антонов. На початок вересня 2022 року не менше 11 українських Су-24 було втрачено під час вторгнення. Щонайменше 7 російських Су-24 було знищено внаслідок вибухів на аеродромі "Сакі".

Тим часом британці поскаржилися на ЗСУ: подробиці. У Британії скоротили вогневу підготовку українців через скарги місцевих жителів.

Шольц зробив нову заяву про мирний дозвіл війни та закликав до терпіння. Німеччина допоможе Україні захищатися, каже Шольц.

Глава РФ лякає світ новою зброєю. За словами російського диктатора, Росія розробляє зброю на нових фізичних засадах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини