Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії виникла серйозна проблема для військової логістики: подробиці від британської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії виникла серйозна проблема для військової логістики: подробиці від британської розвідки

У розвідці Британії вважають, що диверсії на залізниці досі залишаються проблемою для Росії

8 листопада 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Диверсії на російських залізницях із боку партизанського руху продовжують залишатися серйозною проблемою для путінського режиму. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У Росії виникла серйозна проблема для військової логістики: подробиці від британської розвідки

Підрив залізної дороги. Фото з відкритих джерел

У британській розвідці звернули увагу на дослідження незалежного російського ЗМІ "Медіазону", яке показує, що станом на жовтень 2023 року з моменту вторгнення до суду пішли 76 справ про залізничні диверсії. Щонайменше 137 осіб, переважна більшість з яких молодша за 24 роки, були притягнуті до відповідальності.

Аналітики звертають увагу, що, починаючи з 2023 року на ключових об'єктах залізничної інфраструктури, стали наноситися написи, на яких вказується, що відповідно до КК РФ за організацію диверсії людина може отримати довічний термін за ґратами.

За інформацією британської розвідки, військова логістика країни-агресора, включаючи постачання для війни в Україні, як і раніше, залежить від 33000-кілометрової залізничної лінії країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду вже більше 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що означатимуть сьогодні переговори з РФ: чому на Заході почали просувати питання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини