Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії вигадали, як помститися за "Москва-Сіті"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вигадали, як помститися за "Москва-Сіті"

Невідомі безпілотники вже двічі атакували хмарочоси "Москва-Сіті" – ділового центру російської столиці, в РФ заявили про відповідальність за атаки України

1 серпня 2023, 20:38
Поділіться публікацією:

Коментуючи нову атаку безпілотників на Москву, у ніч на 1 серпня, член комітету Держдуми з оборони генерал-лейтенант Андрій Гурульов заявив, що російським військам варто завдати удару по символах української столиці. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії вигадали, як помститися за "Москва-Сіті"

Результат одного з влучань по "Москва-Сіті"

На думку рашиста Гурульова, удар по "Москва-Сіті" носить "виключно інформаційний характер". Депутат запропонував використати схожі методи впливу на українську громадськість.

"Покручений щит "Батьківщини-матері" замість триклятого тризубця зараз був би дуже, доречним", — назвав він одну з можливих цілей.

У ніч проти першого серпня безпілотники повторно атакували елітний бізнес-центр у Москві. За словами московського мера Сергія Собяніна, дрони пошкодили фасад "Москва-Сіті" на 21 першому поверсі. У цьому хмарочосі розташовані офіси працівників трьох російських міністерств та привілейованої частини російського суспільства.

Московський міжнародний діловий центр "Москва-Сіті" — діловий район, що розвивається в Москві на Пресненській набережній. Є частиною Пресненського району Центрального адміністративного округу Москви. В рамках "Москва-Сіті" створюється зона ділової активності, яка об'єднає бізнес, апартаменти проживання та дозвілля. 

Тим часом, у Києві зняли радянські символи з монумента "Батьківщина-мати". Також ухвалено рішення про перейменування монумента "Батьківщина-мати" на "Україна-мати".

А в Криму зростає опір окупантам. За інформацією Головного управління розвідки, щоб протистояти таким атакам особовий склад Збройних сил Російської Федерації переведений у стан високої бойової готовності. Ведеться моніторинг "підозрілих осіб", які потенційно можуть бути причетними до подібних інцидентів. Українська розвідка стверджує, що дозволено застосування фізичної сили та зброї, проводяться масові затримання, арешти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини