Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії спалахнули пожежі одразу на двох нафтобазах: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії спалахнули пожежі одразу на двох нафтобазах: подробиці

При цьому Міноборони РФ рапортує, що всі українські дрони традиційно збиті

сьогодні, 07:35
Поділіться публікацією:

У Росії сильне полум'я охопило одразу дві нафтобази. Так, у Воронезькій області на територію нафтобази ТОВ "Аннанафтопродукт" впав дрон, в результаті спалахнула цистерна. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив губернатор області Олександр Гусєв.

У Росії спалахнули пожежі одразу на двох нафтобазах: подробиці

Удари по нафтобаз РФ. Фото: з відкритих джерел

"В Аннінському районі Воронезької області кошти РЕБ придушили українські БПЛА, один з яких упав на територію нафтобази. Відбулося загоряння порожньої цистерни. За попередньою інформацією, постраждалих немає", — повідомив губернатор Воронезької області.

Крім того, у Пермському краї виникла потужна пожежа на приватній нафтобазі у промзоні села Осенцы.

За інформацією телеграм-каналу Shot, пожежа охопила площу 10 тисяч квадратних метрів. Повідомляється, що вогонь охопив ємності з паливом, на місці працюють понад 60 пожежників та 19 одиниць техніки. При цьому причини події не вказуються.

Цікаво, що в Міноборони Росії підтвердили нічну атаку українських дронів, але традиційно заявили, що російські засоби ППО "перехопили та знищили" усі 113 безпілотників у чотирьох областях. Згодом у СБУ повідомили, що були атаковані склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 та СУ-34, а також місця зберігання авіаційного палива на військовому аеродромі "Борисоглебськ" у Воронезькій області РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нафтобази в Ростовській області палають, а Кремль мовчить: що приховує російська пропаганда.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна представила власну розробку – ракету-дрон "Паляниця" з 20-кілограмовою бойовою частиною, що дозволяє знищувати критичні об'єкти на території Росії, зазначив в ефірі 24 каналу військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

За словами Коваленка, ракета-дрон зможе ефективно знищувати військові літаки та резервуари з нафтопродуктами, і завдяки високій швидкості російські сили не встигатимуть реагувати на її удари. Основне призначення дрону — завдання ударів по російській авіації на аеродромах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини