Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії ранок почався з «бавовни»: вибух на одному аеродромі, на іншому – упав безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії ранок почався з «бавовни»: вибух на одному аеродромі, на іншому – упав безпілотник

На обох аеродромах дислокується далека авіація РФ

5 грудня 2022, 10:05 comments2158
Поділіться публікацією:

На аеродромі в російській Рязані вибухнув бензовоз, на аеродромі в Саратовській області — безпілотник упав на бомбардувальники. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагенство "РИА Новости" з посиланням на коментар екстрених служб.

У Росії ранок почався з «бавовни»: вибух на одному аеродромі, на іншому – упав безпілотник

Аеродром. Фото: із відкритих джерел

Російські ЗМІ стверджують, що на аеродромі під Рязанню спалахнув бензовоз і стався вибух. Загинули 3 особи, ще 6 постраждали.

На аеродромі в Саратовській області, як стверджують ЗМІ, безпілотник упав на злітно-посадковій смузі. Пошкодження отримали два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95. Поранених військовослужбовців госпіталізували.

Варто зазначити, що на обох аеродромах дислокується далека авіація РФ. Під Рязанню розташований аеродром "Дягіляєво", в Саратовській області — аеродром "Енгельс". Там зокрема базуються стратегічні бомбардувальники-ракетоносці типу Ту-95МС, Ту-160, Ту-22М3. Головна відмінність літаків цього типу полягає в їхній здатності відправляти смертоносні крилаті ракети з відстані понад 1000 км. Українська сторона фіксувала задіяння таких бортів у Чорному та Каспійському морях для завдання ударів крилатими ракетами на відстані понад 1000 кілометрів по містах України в будь-якій точці нашої держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна готова до переговорів із РФ, але з 4 умовами: про що говорить заява Давида Арахамії. Експерти розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Flyer

5 грудня 2022, 23:59

пора б почати робити тисяч 50 дронів з центнером бризантної речовини та запустити на окупанта - паливні термінали, енергетика, заводи, мости ... а то лише констатація та стогони що ці тварюки безкарно бомблять українців ...


Новини