Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії продаватимуть крадену черешню з Мелітополя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії продаватимуть крадену черешню з Мелітополя

У Санкт-Петербурзі РФ ринки заполоняє черешня з окупованого Мелітополя Запорізької області

1 червня 2023, 13:25
Поділіться публікацією:

Про це пишуть пропагандистські російські ЗМІ, повідомляє портал "Коментарі".

У Росії продаватимуть крадену черешню з Мелітополя

Окупанти крадуть українську черешню. Ілюстративне фото

Там зауважують, що за "постачання всесвітньо відомої черешні відповідає "влада" Запоріжжя". А саме невідомий нікому "начальник управління меліорації та водного господарства міністерства АПК та продовольчої політики Запорізької області" Андрій Сігут.

За його словами, точні обсяги ягоди будуть зрозуміліші, після дозрівання "чорної легенди" – її очікують привезти в першу частину місяця.

"Торік аграрії намагалися вивозити врожай через Крим, але стояли у  36-годинних заторах. Цього літа там організують окремі колони для продукції, що швидко псується, в тому числі і черешні", — йдеться у повідомленні пітерського видання "Фонтанка".

Окрім того, як додають у РосЗМІ, черешню планують завозити в РФ дорогою через Маріуполь на Ростов-на-Дону.

"Російські медіа вихваляються грабунком окупованих територій України", — відповів на новину про крадіжки окупантів, український журналіст і блогер Денис Казанський.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Росіяни тікають з Маріуполя, прихопивши у вантажівках українське зерно У Донецькій області, на кордоні з Росією утворилися багатокілометрові затори. Загарбники тікають і у вантажівках вивозять тонни зерна. Окрім того, у черзі – чимало автівок, викрадених на окупованих територіях Донеччини та Запоріжжя.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці Місцеві жителі Херсона почали публікувати фото зі спорожнілими полицями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини