Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни тікають з Маріуполя, прихопивши у вантажівках українське зерно
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни тікають з Маріуполя, прихопивши у вантажівках українське зерно

У Донецькій області, на кордоні з Росією утворилися багатокілометрові затори. Загарбники тікають і у вантажівках вивозять тонни зерна

30 травня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Telegram радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

Росіяни тікають з Маріуполя, прихопивши у вантажівках українське зерно

Фото з Телеграм Петра Андрющенка

"Багатокілометровий затор на кордоні України з Росією в районі Новоазовська. Вантажівки, що переважно забирають наше зерно, вкрадене росіянами", — написав він.

Окрім того, за словами посадовця, у черзі – чимало автівок, викрадених на окупованих територіях Донеччини та Запоріжжя.

"Та величезна купа легкових автівок з окупованих частин Запоріжжя та Донеччини. Прямий наслідок Приазовської бавовни наприкінці тижня", — додав Андрющенко.

Зауважимо, останнім часом, у Маріуполі "гаряче", там лунають вибухи. Українські військові виганяють звідти окупантів, завдаючи ударів по базах та складах російських військових. Напередодні, радник міського голови Маріуполя заявив, що після "бавовни" окупанти активізували будівництво оборонних укріплень навколо міста.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Куди здійснювали атаку безпілотники по Москві (Карта). З'явилась карта, яка вказує, що більшість безпілотників, які атакували Москву були поруч з резиденцією Путіна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Атака дронів по Москві: у Росії заявили про нову реальність. Після атаки безпілотників по Москві депутат РФ заявив, що для Росії починається "нова реальність, яку необхідно усвідомити".

Читайте також на сайті "Коментарі", — Що відбувається між Іраном та Талібаном: чи бути великій війні та яку позицію займе Росія, — експерт Цими вихідними, на кордоні Афганістану й Ірану сталася збройна сутичка. У якій загинули двоє іранських силовиків та прикордонник Талібану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини