Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії призначили "вибори" на окупованих територіях України: названо дату
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії призначили "вибори" на окупованих територіях України: названо дату

Міноборони РФ та ФСБ дали згоду російській ЦВК на проведення "виборів" в Україні

15 червня 2023, 14:37 comments1602
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна Кремлю не на заваді і путінський режим поспішає провести фейкові "вибори" на окупованих територіях України. Псевдовибори призначено на 10 вересня. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", з посиланням на заяву заступника голови Центральної виборчої комісії РФ Миколу Булаєва та голову комісії Еллу Памфілову.

У Росії призначили "вибори" на окупованих територіях України: названо дату

Росія готує вибори Фото: з відкритих джерел

Глава російської ЦВК заявила, що у неї відбулися консультації з Міноборони РФ та ФСБ, де заявили, що "вважають за можливе" проведення так званих виборів на окупованих територіях чотирьох регіонів України.                                                                         

"Вибори депутатів законодавчих зборів і представницьких органів муніципальних утворень" призначено на 10 вересня – єдиний день голосування в Росії. Рішення комісії направлять президенту РФ Володимиру Путіну", — йдеться в заяві.

Зазначимо, що на тимчасово окупованих територіях України вже повним ходом триває підготовка до намічених на осінь "виборів". Очевидно, що окупанти поспішають провести черговий фарс, які прогнозовано назвуть "народним волевиявленням". У свою чергу глава Херсонської ОВА закликає готуватися до деокупації, акцентуючи, що ЗСУ вже на фінішній прямій. Про що говорять дії окупаційної влади (а точніше – Кремля, що стоїть за ними)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія поспішає з видачею паспортів на окупованих територіях, які є ризиками для українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини