Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії пригрозили застосуванням "експериментальної зброї" на війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пригрозили застосуванням "експериментальної зброї" на війні проти України

Дмитро Рогозін пригрозив застосуванням "експериментальної зброї" на фронті

12 листопада 2022, 14:25 comments2508
Поділіться публікацією:

Колишній глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін заявив про нібито ймовірність застосування "експериментальної зброї" на фронті проти України. Про це портал "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Росії пригрозили застосуванням "експериментальної зброї" на війні проти України

Дмитро Рогозін, колишній глава Роскосмосу. Фото: Getty Images

Рогозін заявив, що інспекторська група "Царські вовки" пропонують розробникам застосувати під час війни "перспективну зброю та військові комплекси", які не потрапили під серійне виробництво.

Екс-голова "Роскосмосу" похвалився, що він за більш ніж 6 років роботи в російському уряді просував нові розробки. Частина з них просто не пішла в серію. Ці колективи існують, і їм зараз потрібно дати можливість застосувати їхні кошти.

Як зазначив Дмитро Рогозін, дві третини колективів, які співпрацюють з інспекторською групою – приватні компанії, а решта – колективи розробників зі складу "Ростех" та "Роскосомс".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російське військове відомство замовило у промисловості додаткову партію новітніх гіперзвукових ракет "Циркон".                                                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів. На сьогоднішній Генштаб ЗСУ оцінює ймовірність повторного вторгнення російських військ в Україну з боку Білорусі як дуже високу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини