Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії підтвердили загибель відомого генерала
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії підтвердили загибель відомого генерала

Він воював проти України з 2022 року, був поранений, але повернувся, щоб і надалі брати участь у несправедливій війні РФ

12 липня 2023, 16:55
Поділіться публікацією:

У Росії підтвердили смерть заступника командувача Південного військового округу генерал-лейтенанта Олега Цокова, якого ЗСУ ліквідували 11 липня, ракетним ударом по базі відпочинку у Бердянську. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на Бі-бі-сі.

У Росії підтвердили загибель відомого генерала

Знищенний Олег Цоков

Про смерть високопоставленого російського офіцера, який бере участь у війні в Україні, в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія" заявив екс-командувач 58-ї армії, а нині депутат Держдуми генерал-лейтенант запасу Олег Гурулєв.

У передачі торкнулися теми обстрілу окупованого російськими військами Бердянська ракетами Storm Shadow.

"Офіційної інформації від міністерства оборони немає, – зауважила телеведуча. – Але абсолютно всі ЗМІ вже написали…"

"Так, — заявив їй у відповідь генерал-лейтенант Гурулев, який після початку російського вторгнення в Україну став одним з головних військових спікерів на російському телебаченні. — Причому це людина, яка була в таких колотнечах, що мало кому снилося. Він минулого року був дуже тяжко поранений, його ледве витягли, і по суті він за станом здоров'я сьогодні вже міг на фронт не їхати, його могли списати, він сказав: ні, хлопці, я буду там, і знову пішов воювати з нацистами. На жаль, він героїчно загинув, ця людина заслуговує на величезну повагу, має потужний авторитет у збройних силах, і це правда".

Як зазначають журналісти Бі-бі-сі, Гурулєв підтвердив таким чином не лише факт смерті Олега Цокова, а й торішні повідомлення українських джерел, які у вересні 2022 року стверджували, що генерал зазнав серйозного поранення.

Тим часом,  ексдепутат Держдуми приголомшив заявоюРосія теж буде в НАТО.

Експерти оцінили перспективи переговорів України та РФ.

А Китай посилює тиск на союзника США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини