Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії перевізники відмовилися підтримати "СВО": причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії перевізники відмовилися підтримати "СВО": причина

Російські чиновники скаржаться на небажання середнього класу підтримувати війну в Україні

17 листопада 2023, 17:40 comments1205
Поділіться публікацією:

У російській республіці Комі перевізники відмовилися клеїти Z-символіку на міський транспорт, поскаржився голова регіону Володимир Уйба. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії перевізники відмовилися підтримати "СВО": причина

Z-пропаганда на громадському транспорті в Росії

За його словами, він дав вказівку всім державним перевізникам розмістити на автобусах написи "Zа наших", "Zа Росію" та "Zа перемогу". Однак вони відповіли губернатору, що не робитимуть цього.

"Запитую, чому? Відповідають: „А раптом хтось скло розіб'є!“" — зазначив Уйба.

Також губернатор поскаржився, що розмістити в Сиктивкарі банер на підтримку "захисників Вітчизни" йому вдалося лише за 2 тис. руб. на добу і лише на 20 днів. Після закінчення терміну оренди білборда власник рекламної конструкції зняв банер на підтримку війни в Україні. Уйба назвав його за це "не шанованим, не дорогим, не патріотом та не громадянином Росії".

Нагадаємо, що раніше Росією прокотилися випадки підпалів військкоматів, диверсій на залізниці. Проте, згідно з опитуваннями російських соціологів, більшість населення Росії підтримує Путіна. Щоправда, останнім часом похитнулася масова підтримка "СВО" — більшість опитаних виступили за проведення мирних переговорів.

Тим часом, у Буданова натякнули, де окупантам незабаром доведеться перегрупуватися. Росіяни готують до кількох сценаріїв, у тому числі і до сценарію відступу.

Звільнення Фаріон на паузі: Львівська політехніка видалила повідомлення. Міністр освіти та науки також прибрав зі свого облікового запису копію документа.

А Politico дізналося, як республіканці шантажують демократів за допомогою України. Журналісти Politico вважають, що суперечки про кордон у Конгресі США поставили під загрозу допомогу Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини