Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії переобладнують для фронту 50-річні танки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії переобладнують для фронту 50-річні танки

Т-62

13 березня 2023, 11:58 comments1043
Поділіться публікацією:

Т-62, зняті з тривалого зберігання, у Росії переобладнують для війни в Україні. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на інтерв'ю депутата російської Держдуми Андрія Гурульова.

У Росії переобладнують для фронту 50-річні танки

Т-62

Так, депутат Держдуми від Забайкалля показав, як 50-річні танки переробляють для фронту. Він побував на 103 бронетанковому ремонтному заводі у селищі Атаманівка у Забайкальському краї, передають "Люди Байкалу". Наразі підприємство працює у три зміни. За словами депутата, танки, яким понад 50 років, на підприємстві "перетворюються на сучасні нормальні машини, які здатні протистояти викликам на передньому краї".

"Ці танки глибоко модернізовані: система зв'язку, система управління, тепловізори, активний динамічний захист, тому це зовсім інший танк, який може працювати", — каже рашист.  

За словами Гурульова, на війну в Україні вже пішов танковий батальйон.

"На лінії стоять, на виході. Це танки Т-62, глибоко модернізовані. Ось такі танки йдуть нашим воїнам, щоб вони перемагали", — заявив Гурульов.

Т-62 – радянський середній та основний бойовий танк першого повоєнного покоління. Його створено на базі танка Т-55. Вироблявся СРСР з 1962 по 1975 рік. Перший у світі серійний танк з гладкоствольною зброєю і масою середнього танка при високому рівні бронювання.

Нагадаємо, що за даними Генштабу, за час війни в Україні окупанти втратили 3474 танки, у тому числі 8 танків за останню добу.

При цьому Україна отримує західні танки — Leopard, необхідні для майбутнього контрнаступу. Коли він, можливо, станеться, розповіли в Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини