Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії – мінус Су-30 з екіпажем: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії – мінус Су-30 з екіпажем: подробиці

За офіційною версією, причиною катастрофи стала "технічна несправність"

12 серпня 2023, 15:10
Поділіться публікацією:

У Калінінградській області Росії розбився Су-30, екіпаж загинув. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", з посиланням на військових.

У Росії – мінус Су-30 з екіпажем: подробиці

У Росії впав винищувач Су-30

Зазначається, літак нібито виконував тренувальний політ у безлюдній місцевості без боєкомплекту. Причиною катастрофи літака, за попередньою інформацією, стала "технічна несправність".

Варто відзначити, Су-30 — радянський, а згодом і російський двомісний багатоцільовий винищувач завоювання переваги в повітрі, покоління 4+.

Країна-агресор активно використовує ці літаки на війні проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Чергові удари по півострову було завдано в ніч проти 12 серпня. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр закордонних справ Дмитро Кулеба попередив, що на Україну чекає важка осінь, так може збільшитися кількість держав, які відкрито закликатимуть Київ розпочати переговори з Москвою. Та ж Туреччина, за деякими даними, на переговорах 5-6 серпня в Джидді (Саудівська Аравія) щодо встановлення миру в Україні нібито пропонувала підключити до них Росію, пояснюючи, що інакше в переговорному процесі жодних результатів не буде. У свою чергу глава Офісу президента України Андрій Єрмак запевняє, що вже 58 (ще нещодавно було 43) країн підтримують саме українську формулу миру – і робота у цьому напрямі триває. Якими є переговорні перспективи доступного для огляду майбутнього? Які чинники можуть різко змінити ситуацію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини