Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії лякають вторгненням України, готуються до оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії лякають вторгненням України, готуються до оборони

У російській Курській області поширюють чутки про можливе вторгнення ЗСУ

7 грудня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

У Росії суттєво посилилися чутки про те, що Україна має намір вторгнутися на територію РФ. Так, зокрема, повідомляється, що незабаром може статися вторгнення українських військ на територію Курської області, нібито саме тому на прикордонних районах зводять укріплення. Як повідомляє видання "Коментарі", повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на ранкові дані Генштабу ЗСУ.

У Росії лякають вторгненням України, готуються до оборони

У Росії поширюються чутки про нібито вторгнення українських військ. Фото: Getty Images

"Противник продовжує зазнавати втрат. Зростає кількість загиблих окупантів серед мобілізованих Курської області, про що свідчать місцеві засоби масової інформації. Крім того, через інформацію про людські втрати, війну в Україні дедалі менше підтримує молоде покоління росіян", — розповіли у відомстві.

Також в українському Генштабі додали, що в російському місті Курськ та області поширюються чутки про можливе вторгнення ЗСУ.

"У зв'язку з цим триває фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних з Україною районах", — йдеться у відомостях Генштабу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час звернення до українців президент України Володимир Зеленський серед іншого прокоментував черговий масований удар з боку РФ, а також зазначив, що лише демонтаж російських терористичних можливостей, звільнення всієї української землі та притягнення вбивць до відповідальності може принести нам світ. Він також наголосив, що ракетною атакою 5 грудня Росія відзначила чергову річницю підписання Будапештського меморандуму – того самого, який вона як гарант порушила. Відповідно, віддати такій країні хоча б щось із елементів безпеки інших – означає нову війну, упевнений Зеленський. У Міноборони України також запевняють, що майбутнє терористичної держави РФ вирішено наперед. Чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі українсько-російської війни? Які бачаться варіанти її припинення – і світу після? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини