Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов

У МЗС РФ хочуть, щоб Україна виявила "добру волю" і пішла на переговори

8 листопада 2022, 16:22 comments2812
Поділіться публікацією:

У РФ немає жодних вимог для початку переговорів із Києвом. Як передає видання "Коментарі", про це заявив заступник глави МЗС Росії Андрій Руденко, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", яке цитує заяву Руденка.

У Росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов

Кремль. Фото: з відкритих джерел

"З нашого боку немає попередніх умов жодних, окрім головної умови – щоб Україна виявила добру волю", – заявив російський дипломат.

Варто зазначити, що у Кремлі останні кілька місяців активно поширюють тезу про готовність розпочати мирні переговори, але при цьому продовжують обстріл території України та вторгнення. Президент Росії Володимир Путін 31 жовтня висловив жаль, що Україна не хоче вести переговори з РФ, і планує зачекати на її згоду.

4 жовтня президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, в якому констатовано неможливість вести переговори з президентом РФ Володимиром Путіним та необхідність посилення обороноздатності України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський назвав умови для переговорів з РФ. Це: відновлення територіальної цілісності нашої країни; повага до Статуту ООН; відшкодування всіх збитків, завданих війною; покарання кожного військового злочинця; гарантії, що агресія не повториться. Чи є шанс, що ці умови буде виконано? Якщо ні, то яким чином може завершитися ця війна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони Туреччини Хулусі Акар оголосив, що запропонує продовжити "зернову угоду" ще на один рік, повідомляє Hürriyet. Яка ймовірність цього? Чому така важлива ця угода, яку Росія намагалася зірвати? Про що говорять дії Туреччини у ракурсі зернової угоди? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини