Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії до кінця червня сформують ще одну армію: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії до кінця червня сформують ще одну армію: подробиці

Наразі ці п'ять полків нібито сформовані на 60%.

22 червня 2023, 14:11 comments2713
Поділіться публікацією:

До кінця червня у ЗС РФ сформують резервну армію. Передбачається, що армійський корпус резервістів отримає понад 3700 одиниць техніки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Росії до кінця червня сформують ще одну армію: подробиці

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Формуємо резерви у складі армійського корпусу, армії плюс до цього п'ять полків 20-ї танкової армії. Там йде все планово. Фактично до кінця червня ми завершимо формування резервної армії і там найближчим часом завершимо формування армійського корпусу", — заявив Шойгу на нараді із постійними членами Ради безпеки.

Цікаво, що на нараді був присутній і диктатор Володимир Путін. Сергій Шойгу відрапортував Путіну, що зараз ці п'ять полків сформовано приблизно на 60%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що Росія готує теракт на Запорізькій АЕС – Путін відреагував.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.

Раніше "Коментарі" писали – у Шойгу різко змінили риторику щодо контрнаступу ЗСУ: деталі від ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини