Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО назвали два варіанти майбутнього для Чорноморського флоту РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО назвали два варіанти майбутнього для Чорноморського флоту РФ

Данілов порадив окупантам вдатися до знаменитих російських військових рефлексій, а саме знищення власного флоту при наближенні противника

22 вересня 2023, 16:22
Поділіться публікацією:

Після руйнування штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі на нього чекає лише два варіанти – добровільна самоліквідація або примусове знищення. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

У РНБО назвали два варіанти майбутнього для Чорноморського флоту РФ

Чорноморський флот РФ. Фото: із відкритих джерел

"Два варіанти майбутнього для ЧФ РФ – самоліквідація добровільна або примусова. Найкращий та безпечний вихід для збереження цілісності майново-господарського комплексу міста Ахтіар (стара назва – Севастополь) та прилеглих територій – добровільне затоплення", — висловився Данілов.

Секретар РНБО порадив росіянам згадати свою історію і вже зараз почати топити власний флот при наближенні противника.

"В іншому варіанті — ЧФ РФ нарізатиметься за принципом салямі: процес болючий, але ЗСУ завдають високоточних ударів виключно по об'єктах військової інфраструктури", — додав Данілов.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини