Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Rheinmetall назвали дату, коли випустять перший БТР Fuchs на заводі в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Rheinmetall назвали дату, коли випустять перший БТР Fuchs на заводі в Україні

Rheinmetall випустить перший БТР Fuchs на заводі в Україні влітку 2024 року

2 грудня 2023, 10:30 comments1379
Поділіться публікацією:

Відомий у всьому світі німецький оборонний концерн Rheinmetall планує запустити свій завод в Україні у 2024 році, а через півроку після запуску – зробити там перший бронетранспортер Fuchs. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив гендиректор компанії Армін Паппергер, пише "Reuters".

У Rheinmetall назвали дату, коли випустять перший БТР Fuchs на заводі в Україні

Бронетранспортер Fuchs. Фото: із відкритих джерел

Паппергер зазначив, що компанія очікує, що до початку наступного року зможе укласти з Україною угоду про виробництво бронетранспортерів Fuchs і бойових машин піхоти Lynx.

"Після підписання контракту ми хочемо завершити з першим Fuchs упродовж шести-семи місяців, а з першим Lynx протягом 12-13 місяців", – поінформував керівник Rheinmetall.

Він зазначив, що компанія планує виробляти Fuchs в Україні вже з кінця літа 2024 року. Щодо БМП – доведеться почекати до літа 2025 року. При цьому про виробництво танків Panther поки не йдеться.                                                                                                                                                 

Зазначимо, 10 жовтня Rheinmetall повідомив, що отримав від уряду Німеччини замовлення більш ніж на 100 000 артилерійських снарядів калібру 155 мм для ЗСУ. Це вже третій контракт на боєприпаси у рамках рамкового замовлення уряду Німеччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли "Леопарди" почнуть ремонтувати в Україні: у Rheinmetall відповіли.

Також видання "Коментарі" повідомляло – німецький озброєний концерн Rheinmetall не планує відмовлятися від планів будівництва заводу в Україні, незважаючи на погрози Росії знищити завод, як тільки він почне функціонувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини