Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ заявили, що готові до переговорів із Києвом без попередніх умов: у ОП відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що готові до переговорів із Києвом без попередніх умов: у ОП відповіли

Михайло Подоляк підкреслив, що Росія ще продемонструвала публічно, що не хоче відповідати за злочини, тому єдиний вихід - перемога України.

11 лютого 2023, 15:02 comments3771
Поділіться публікацією:

Сьогодні низка російських ЗМІ опублікувала заяву заступника міністра закордонних справ РФ Сергія Вершиніна про те, що Росія нібито готова до переговорів з Україною, проте без будь-яких попередніх умов і "на основі існуючої реальності". Також російський дипломат зазначив, що переговори мають відбутися з прийняттям тих цілей, які неодноразово говорив президент РФ.

У РФ заявили, що готові до переговорів із Києвом без попередніх умов: у ОП відповіли

Переговори. Фото: з відкритих джерел

В Офісі президента відреагували, що такими заявами Кремль вкотре показує, що не збирається мирно залишати захоплені території та відповідати за всі військові злочини, які скоїв проти українського народу. Позицію Києва озвучив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, написавши відповідну посаду у Twitter.

"Це ще один доказ того, що про жодні переговори і мови не може бути. Тільки українська перемога, інакше війна в Європі не закінчиться, а Росія злочинно домінуватиме у світі", — написав Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — найбільше ймовірність, що ЗСУ підуть у контрнаступ на південному напрямку, спробувавши пробити сухопутний коридор росіян до анексованого Криму. ЗСУ можуть піти на прорив на півдні з метою деокупувати Мелітополь Запорізької області. Про це пише рейтингове видання "The New York Times".                                                                                                           

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна стане членом ЄС та НАТО: президент Зеленський навал точні терміни.

Раніше "Коментарі" писали — Володимир Путін готує послання до Федеральних зборів: яких заяв чекати від диктатора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини