Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ заявили про затримання стрільця, який ліквідував екскомандира російського підводного човна
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили про затримання стрільця, який ліквідував екскомандира російського підводного човна

Колишній командир підводного човна "Краснодар" Станіслав Ржицький, застрелений сьогодні під час ранкової пробіжки, командував ракетними обстрілами України

11 липня 2023, 21:29
Поділіться публікацією:

За підозрою у знищенні Станіслава Ржицького, який обстрілював Україну, у Краснодарі затримано 63-річного екс-главу української федерації Шотокан карате-до Сергія Денисенка. Про це повідомляють "Коментарі".

У РФ заявили про затримання стрільця, який ліквідував екскомандира російського підводного човна

Сергій Денисенко

Як передає телеграм-канал ВЧК-ОДПУ, друзі Сергія Денисенка не вірять у його причетність до ліквідації рашиста.

"Сергій про сім'ю, про тренерство. Він сам добре виступав і тренував дітей та підлітків. Жив на це. Тричі був одружений, від кожної жінки у нього є свої діти, яких він не забував. Перша родина жила в Сумах, потім він одружився з вихованкою. Колишня поїхала до Росії, Краснодар. Дочка живе у Туапсе, де його й затримали. З каратисткою він мешкав в Одесі. Потім Київ. Коли розпочалася війна, асоціація призупинила свою діяльність. Віце-президент Борис Клименко поїхав до Німеччини. А Сергій, ось, після Нового року до Росії поїхав. Він і зброї ніколи не тримав. Як нею користуватися не знає, служив чи в штабі, чи телефоністом", — згадує друг з рідного міста Денисенко.

Як повідомляє слідчий комітет РФ, у Сергія Денисенка під час обшуку вилучено пістолет із глушником.

Станіслава Ржицького було знищено вісьмома пострілами з пістолета Макарова, під час ранкової пробіжки. Його вважають причетним до обстрілу "Калібрами" Вінниці. На момент смерті він працював заступником начальника відділу з мобілізаційної роботи в Краснодарі.

Тим часом, на фронті загинув капітан футбольного клубу.

Клімкін пояснив, як потрібно "перекладати Столтенберга".

А посол заявив, що Україна не хотіла б використати цю зброю на своїй території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини