Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ вигадали нове виправдання для вбивства українських дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ вигадали нове виправдання для вбивства українських дітей

Роспропаганда видала нову дичину для вбивства "дітей-вбивць" у Маріуполі

29 квітня 2024, 16:35 comments5216
Поділіться публікацією:

На російському пропагандистському телебаченні видали нову нісенітницю про 10-річних дітей у Маріуполі. Російські пропаганди вбивають у голови росіян, що українські діти нібито ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських окупантів. Причому, за словами російських пропагандистів, вони робили це професійно. Як передає портал "Коментарі", фрагмент цієї програми опублікував український журналіст та блогер Денис Казанський.

У РФ вигадали нове виправдання для вбивства українських дітей

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Пропагандистка на відео переконує, що 10-річний українські діти нібито встромляли ножі "рівно до печінки під бронежилети".

"По Маріуполю ходили 10-річні діти. І вони знали, де нашим бійцям під бронежилет проткнути ножем. Ці діти ходили по Маріуполю вже готовими зустрічати наших (окупантів — ред.), і втикати ножі рівно в печінку під бронежилет. І що робити? "Ой дитинка"? На війні як на війні", — заявила пропагандистка.

У свою чергу Денис Казанський зазначив, що росіяни вигадали цю нісенітницю, щоб виправдати вбивства дітей російськими військовими.

"Нагадую, що дна для російських пропагандистів не існує, і вони готові виправдати будь-що. Включно з знищенням 10 літніх дітей, тому що "вони теж вбивці", — прокоментував журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні в березні різко зросла кількість жертв серед цивільного населення у зв'язку з воєнними діями. Про це йдеться в оновленому зведенні Міноборони Великобританії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як змінюватиметься ситуація на фронті найближчим часом: що важливо для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини