Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ відреагували на вибухи у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на вибухи у Криму

У Міноборони РФ запевняють, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав

9 серпня 2022, 17:15 comments3410
Поділіться публікацією:

На території російської авіабази в анексованому Криму вибухають боєприпаси. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "РІА Новини".

У РФ відреагували на вибухи у Криму

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Як заявили в Міністерстві оборони Російської Федерації, причиною вибухів на території аеродрому "Сакі" у Новофедорівці стала детонація кількох авіаційних боєприпасів.

У Міноборони країни-окупанта поспішили повідомити, що внаслідок вибухів ніхто не постраждав, немає пошкоджень авіаційної техніки. Пожежники виїхали на місце події, щоби загасити пожежу. У Міноборони РФ відкидають версію, що до вибухів може бути причетна українська сторона.

Зазначимо, раніше повідомлялося про цілу серію вибухів в окупованій Новофедорівці. Вибухи з військового аеропорту, де окупанти розмістили свої літаки та боєприпаси, почали лунати ще в обід.

Читайте також на порталі "Коментарі" — власники єврооблігацій "Нафтогазу України" відхилили повторне прохання компанії про відстрочку виплат за цінними паперами. Про це повідомляє інформаційне агентство Bloomberg із посиланням на заяву юридичного радника Dechert, який представляє інтереси групи інвесторів. Тим часом, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав завдання Мінфіну опрацювати механізм спрямування коштів, отриманих від ренти, на закупівлю газу українського видобутку. Про що говорять два ці повідомлення? Як можуть розвиватися події? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини