Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ відреагували на вибухи в Новоросійську та окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на вибухи в Новоросійську та окупованому Криму

У Росії традиційно заявили, що атаки дронів були відбиті

4 серпня 2023, 08:10
Поділіться публікацією:

Серію вибухів у російському місті Новоросійську, а також в окупованому українському Криму в ніч на 4 серпня російська влада вже назвала ефективною оборонною операцією щодо відбиття атаки безпілотників як надводного, так і літакового типу. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному зведенні Міноборони РФ, а також у заяві губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва.

У РФ відреагували на вибухи в Новоросійську та окупованому Криму

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

Вже традиційно росіяни звинувачують в атаках Україну та стверджують, що всі атаки були своєчасно відбиті, усі безпілотники, які атакували військові об'єкти окупантів – знищено.

Щодо атаки на Крим, то в Міноборони РФ зазначили, що півострів атакували кілька безпілотників літакового типу. Але завдяки ефективної роботі ППО їм не вдалося вразити цілі. Окупанти стверджують, що всього за ніч змогли знищити 13 дронів.

Як стверджує губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв, вночі та вранці була здійснена атака на військово-морську базу Новоросійська. Всього було зафіксовано та знищено двох морських безпілотників.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що пролунали потужні вибухи в окупованому Криму та Новоросійську РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський заявив, що у серпні точно розпочнеться навчання українських пілотів на американських винищувачах F-16. Ще одним найважливішим завданням української дипломатії він назвав постачання ЗСУ далекобійного озброєння, особливо ракет ATACMS, одержати які давно намагається Україна. Чому союзники так катастрофічно повільно дають нам те, що дозволить ефективніше вичавлювати російського агресора з української землі? Які перспективи отримання ЗСУ бойових літаків натовського зразка та ракет дальністю понад 300 км? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини