Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ вибухи на Новочеркаській ДРЕС: знову "прильоти" безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ вибухи на Новочеркаській ДРЕС: знову "прильоти" безпілотників

Росіяни повідомляють, що чули до 10 вибухів

25 березня 2024, 07:45 comments1384
Поділіться публікацією:

У ніч проти понеділка в Росії сталася пожежа на трансформаторній підстанції Новочеркаської Державної районної електростанції. Два енергоблоки ДРЕС тимчасово виведено з експлуатації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "УП", посилаючись на заяву губернатора Ростовської області Василя Голубєва.

У РФ вибухи на Новочеркаській ДРЕС: знову "прильоти" безпілотників

У Росії безпілотники атакували Новочеркаську ГРЕС. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, з величезною ймовірністю велика електростанція на півдні Росії атакована ударними дронами.

Місцеві жителі повідомили про звуки польоту дронів над областю, їх було не менше десяти. Потім було чути вибухи у районі Новочеркаської ДРЕС.

Повідомляється, що в мережі вже поширюється відео, на якому видно вибухи, після яких почалася пожежа. Через пожежу у результаті автоматично відключилися високовольтні лінії 330 кВ – Тихорецька та Ростовська.

Зазначимо, видання Financial Times із посиланням на власні джерела повідомило, що Вашингтон закликав Україну припинити атаки безпілотниками на російські нафтопереробні заводи, оскільки це призводить до зростання ціни на нафту у світі. Пізніше це фактично підтвердив координатор стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі. Радник Офісу президента України Михайло Подоляк запевнив, що ніхто не вказуватиме нашій країні – бити їй по російських НПЗ чи ні. Особливо на тлі ударів росіян по енергетичній та громадянській інфраструктурі України. І, судячи з пожежі на НПЗ у Самарській області в ніч із 22 на 23 березня, Україна продовжує запускати безпілотники з енергетичних об'єктів країни-агресора. Про що говорять зазначені вище сигнали зі США та реакція на них з боку України? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — звідки взялися "червоні лінії" США для України: що дають удари ЗСУ по російським НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини