Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ тривожно: у трьох областях пролунали вибухи, у Москві закрили аеропорти
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ тривожно: у трьох областях пролунали вибухи, у Москві закрили аеропорти

Росії знову атакували безпілотники

25 серпня 2023, 07:48 comments2071
Поділіться публікацією:

Цієї ночі в Курській, Калузької та Тульській областях Росії було чути гучні вибухи. У Москві закрили аеропорти Домодєдово та Внуково. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські Telegram-канали.

У РФ тривожно: у трьох областях пролунали вибухи, у Москві закрили аеропорти

Атака безпілотників. Фото з відкритих джерел

Жителі Калузької області стверджують, що у містах Обнінськ та Малоярославець чули щонайменше 3-4 звуки вибухів. У мережі з'явилися фото та відео "бавовни" в Росії.

Також, повідомлялося про звуки вибухів у Курській та Тульській областях РФ. У московських аеропортах Внуково та Домодєдово вже традиційно було оголошено режим "Килим", вони тимчасово припинили роботу.

Російське міністерство оборони відрапортувало про нібито ракетну атаку по об'єктах на території РФ.

"Ракета виявлена та знищена засобами ППО над територією Калузької області", — заявили у відомстві Шойгу.

Зазначимо, останнім часом невідомі безпілотники систематично атакують Росію, зокрема, Москву. Систематично фіксують "прильоти" у вежі "Москва сіті". В українській розвідці розповіли, що такі "прильоти" можна пояснити тим, що саме там розташовані установи, де планують військові злочини проти України. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини