Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ новий рекорд із втрат: у Британії розповіли, до чого призвели останні штурми Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ новий рекорд із втрат: у Британії розповіли, до чого призвели останні штурми Авдіївки

У Міноборони Британії розповідають, що останні штурми Авдіївки призвели до зростання жертв серед росіян на 90%

20 грудня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Міноборони Великобританії опублікувало в мережі відео з Авдіївки Донецької області, де тривають одні з найзапекліших боїв на фронті. У відомстві наголосили, що ще минулого року РФ сподівалася протягом кількох тижнів захопити весь Донбас – натомість отримала суттєвий приріст втрат.

У РФ новий рекорд із втрат: у Британії розповіли, до чого призвели останні штурми Авдіївки

Бої за Авдіївку. Фото: з відкритих джерел

"Це Авдіївка. У 2022 році Росія планувала захопити місто і весь Донбас лише за 10-14 днів. Натомість останні штурми призвели до зростання жертв росіян на 90%", — йдеться у повідомленні.

За інформацією Генштабу ЗСУ, останніми днями щодобові втрати РФ у живій силі сягають понад 1000 окупантів.

Зазначимо, голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в інтерв'ю "24 Каналу" розповів, що у росіян не змінилися завдання на сході України і вони, як і раніше, виконують вказівку Кремля – якнайшвидше захопити Авдіївку, але це завдання вони вже провалюють кілька місяців поспіль. Постійно ставиться новий дедлайн. Ворог витрачає величезні зусилля та багато ресурсів, але все безуспішно. Віталій Барабаш упевнений, що ворог не зможе захопити Авдіївку ні до Нового року, ні до так званих виборів російського диктатора Володимира Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бої за Авдіївку: чи справді росіяни знову просунулися вперед.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на фоні зниження поставок Заходом озброєння Україні аналітики активніше заговорили про новий поворот у війні та можливу перемогу України. Український народ справді чекають жахливі наслідки російської перемоги. І прихильникам, і противникам допомоги Україні важливо знати, які це матиме наслідки. Про це пише "Foreign Policy".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини