Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ новий антирекорд: британська розвідка розкрила деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ новий антирекорд: британська розвідка розкрила деталі

У розвідці Британії сигналізують, що в Росії через війну "рекорди" щодо зростання числа чоловіків з інвалідністю

16 березня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

У Росії з 2022 по 2023 рік зафіксовано рекордне зростання кількості російських чоловіків з інвалідністю у віці 31-59 років. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Twitter-аккаунт Міністерства оборони Британії.

У РФ новий антирекорд: британська розвідка розкрила деталі

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Британська розвідка повідомляє, згідно з аналізом даних Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування Росії, на території країни-терориста в 2022 році налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю віком 31-59 років.

У 2023 році вищезгадана цифра збільшилася на 507 тисяч або на 30%. За словами російських демографів, збільшення кількості чоловіків з інвалідністю пов'язане з війною в Україні.

"Це майже напевно так і є. Значна більшість із понад 355 000 жертв, які зазнали російські збройні сили внаслідок конфлікту в Україні, — це поранені військовослужбовці", — зазначають британські фахівці.

Також розвідка Британії нагадує про те, що середньоденна кількість російських втрат зросла з початку російського наступу восени 2023 року.

"Рекордне зростання кількості чоловіків з інвалідністю у віці 31-59 років та поранених матиме значний вплив на медичні та соціальні служби Росії", — зазначають у Міноборони Бріатнії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці заявили, що російські окупаційні війська продовжують атаки на кількох ділянках лінії фронту. Найближчими тижнями ситуація для Сил оборони України залишатиметься складною. Росія концентрує операції на захід від Авдіївки та Мар'їнки, міст Донецької області. На цю мету припадає 60% зареєстрованих російських атак за останні чотири тижні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – британська розвідка назвала мету № 1 для ударів російських дронів по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини