Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ на території НПЗ «Ільський» знову вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ на території НПЗ «Ільський» знову вибухи

У Краснодарському краї на території НПЗ «Ільський» пролунав сильний вибух

5 травня 2023, 09:47 comments2100
Поділіться публікацією:

На території Ільського нафтопереробного заводу у Сіверському районі Краснодарського краю стався новий вибух. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Baza.

У РФ на території НПЗ «Ільський» знову вибухи

Вибухи на території НПЗ "Ільський". Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що вранці 5 травня завод атакували невідомі безпілотники. Дрон потрапив в одну з установок, після чого почалася сильна пожежа.                                                            

Нині на місці працюють екстрені служби. Іде евакуація персоналу. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

НПЗ "Ільський" також був атакований у ніч із 3 на 4 травня. Тоді в атаці нібито було задіяно чотири безпілотники. Очевидці повідомляли про вибухи на початок пожежі. Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв заявляв, що внаслідок пожежі на заводі ніхто не постраждав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО, яка є частиною спільної російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять вибухи, що почастішали, на території РФ – до чого це може призвести. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини