Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ мобілізованих відправляють із навчальних центрів назад: названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ мобілізованих відправляють із навчальних центрів назад: названо причину

Так, мобілізований особовий склад із навчального центру в Краснодарському краї відправили назад до Приморсько-Ахтарська у зв'язку з неспроможністю розмістити та одягнути.

5 жовтня 2022, 09:55 comments1688
Поділіться публікацією:

Незважаючи на браве оголошення президентом Росії Володимиром Путіним частковою мобілізацією Росія виявилася явно не готовою до такого повороту подій. Саме тому вже досить тривалий час Кремль не може вирішити низку проблемних питань. Головний із яких – проблеми із забезпеченням, через що вже мобілізованих росіян відправляють із навчальних центрів назад. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

У РФ мобілізованих відправляють із навчальних центрів назад: названо причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією ЗСУ, мобілізовані росіяни прибули до Молькиного Краснодарського краю, але через проблеми із забезпеченням людей відправили назад до Приморсько-Ахтарська. Банально не знайшлося можливості одягнути, взути, озброїти та нагодувати таку кількість покликаних.

"Противник має проблеми з окремими видами забезпечення під час проведення так званої "часткової мобілізації". Так, було відправлено мобілізований особовий склад із навчального центру Молькино Краснодарського краю назад до Приморсько-Ахтарська, у зв'язку з нездатністю розмістити, одягнути та забезпечити харчуванням зазначену категорію військовослужбовців ", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російський диктатор Путін публічно дав старт частковій мобілізації 21 вересня. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що постає завдання поповнити ряди армії 300 тисячами росіян, які перебувають у запасі.    

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін — які неприємності готує ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія планує влаштувати демонстраційний підрив ядерної зброї на кордонах України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини