У РФ хочуть визнати Україну "терористичною державою"

Відповідний законопроект уже розроблено

У РФ хочуть визнати Україну нібито "терористичною державою". Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

Так, за даними російських новинних медіа, депутати внесли до Держдуми законопроект про визнання України "терористичною державою".

"Депутати фракції "Справедлива Росія - За правду" внесли до Держдуми законопроект про визнання України терористичною державою та конфіскацію майна, яке належить її громадянам, на користь Росії, повідомив лідер фракції УРЗП у Думі Сергій Миронов", - пишуть російські медіа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " ЗСУ змусили окупантів тікати ": оперативна обстановка на Донбасі – Генштаб. ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що знищено будинки, дачі та туристичні бази : нові подробиці ракетного удару РФ по Одеській області (ФОТО). Значні руйнування зазнали курортне селище, а також база відпочинку на річці Дністер. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Піджарюють рашистів": бійці чеченського батальйону знищують окупантів на Запорізькому напрямку - ВІДЕО. У ЗОВА показали, як бійці Чеченського батальйону імені Шейха Мансура допомагають українським воїнам знищувати окупантів.

Також "Коментарі" інформували про те, що   рокіровка в силовому блоці : що задумав Зеленський – чому рішення ухвалив саме зараз. Президент зміцнює ті напрямки силового блоку, які є дуже важливими для підготовки контрнаступу ЗСУ.