Головна Новини Суспільство Війна з Росією У районі Мелітополя вибухи: під ударом бази та полігони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У районі Мелітополя вибухи: під ударом бази та полігони РФ

Місцеві жителі Мелітополя розповідають, що вибухи долинають з боку Молочного лиману

16 жовтня 2023, 16:00 comments2691
Поділіться публікацією:

У передмісті тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області сьогодні чути сильні вибухи. У цьому місці окупаційні війська розташували свої бази та полігони. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У районі Мелітополя вибухи: під ударом бази та полігони РФ

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Мешканці міста та навколишніх селищ повідомляють про вибухи на півдні — з боку Молочного лиману", — розповів він, додавши, що "окупантам Мелітополя "гучно" не лише від грози та грому".

За словами Івана Федорова, там противник облаштував військові бази та полігони для навчання майбутнього "гарматного м'яса".

"Спочатку навчаються — потім мінусуются", — констатував мер міста.

Зазначимо, Мелітополь був захоплений росіянами ще у лютому 2022 року. І незважаючи на те, що окупанти вважають це місто "тиловим", у Мелітополі постійно гримлять вибухи у місцях розташування особового складу та техніки загарбників.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни останнім часом різко активізувалися на фронті. Ідуть масовані атаки на Авдіївку, а також на Лімано-Куп'янському напрямі. І хоча в Інституті вивчення війни (ISW) зазначають, що агресор не досяг значних успіхів, незважаючи на величезні ресурси, а в Білому домі також вважають прогрес окупаційних військ мізерним, ситуація явно ускладнилася для Сил оборони України. Про що свідчить нинішня ситуація на фронті? Як події можуть розвиватись далі, зокрема в ракурсі підтримки України з боку союзників? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що думають українці про конфлікт у владі та втому Заходу від війни: нові дані соцопитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини