Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ПВК Вагнер з’явились конкуренти, які воюють в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ПВК Вагнер з’явились конкуренти, які воюють в Україні

В Україні воює ще одне приватне військове формування. Цього разу відправили ПВК "Патріот", яке пов'язане з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу.

30 грудня 2022, 11:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Приватне військове формування "Патріот", пов'язане з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу, помітили на українському фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова речника Східного угруповання військ України Сергія Череватого, який повідомив про конкурентів групи Вагнера.

У ПВК Вагнер з’явились конкуренти, які воюють в Україні

Російські військові найманці. Фото з відкритих джерел

Український речник сказав, що поблизу Вугледара воюють російські найманці з ПВК "Вагнер" та інше військове формування "Патріот". За словами Череватого групи поки не працюють разом.

"У районі населеного пункту Степне вже з'явилися підрозділи ПВК Патріот" — повідомив Череватий в ефірі телемарафону.

В одному з інтерв’ю для російських ЗМІ керівник російського офіцерського об’єднання Євгеній Шибаєв розповів про ПВК "Патріот". Шибаєв сказав, що в складі ПВК є 10 загонів, які працюють переважно в африканських країнах: Габон, Судан, ЦАР.

Російський військовий заявляє, що найманці формування "Патріот" мають вигідніші фінансові умови та отримують від 400 тис. рублів, тоді як у вагнерівців ця сума складає близько 150-250 тис. Проте організація Шойгу є серйозніша, адже здійснює інтелектуальну діяльність також, наприклад в кіберпросторі. Також відбір до ПВК "Патріот" суворіший.

"Відбір відповідний – люди із серйозним послужним списком, а не просто добровольці з бажанням повоювати", — говорить Шибаєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американські військові в Україні створили власну групу "Моцарта".

Також "Коментарі" писали про групу "Вагнера", яка почала купувати зброю в Північній Кореї для війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

30 грудня 2022, 12:12

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини