Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна знову заявили, що хочуть "відсунути" кордони України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знову заявили, що хочуть "відсунути" кордони України

У Москві знову кажуть, що хочуть знищити "неонацизм" ущент

24 лютого 2023, 11:47 comments5369
Поділіться публікацією:

У Росії у річницю своєї повномасштабної агресії видали чергову порцію загроз. Оскільки нема чим похвалитися перед своїм народом, там вирішили заявити, що для росіян нібито існує "загроза аж до кордонів Польщі" і її треба "відсунути". Як завжди, маячні заяви Кремль делегував зробити заступнику голови Ради безпеки РФ Дмитру Медведєву. Про це пише портал "Коментарі", з посиланням на Telegram Медведєва.

У Путіна знову заявили, що хочуть "відсунути" кордони України

Володимир Путін та Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Важливо досягти всіх цілей спеціальної військової операції. Відсунути кордони загроз нашій країні якнайдалі, навіть якщо це будуть кордони Польщі. Знищити неонацизм дощенту. Щоб не витрачати потім час на вилов залишків бандерівських банд малоросійськими лісами. Щоб світ набув довгоочікуваного спокою", — написав колишній президент Росії

Варто нагадати, що Медведєв неодноразово вигукував різні загрози у бік України та Заходу. Але, як пояснили в Офісі президента України, звертати увагу на заяви росіян не варто, а такі люди, як Медведєв, взагалі мають бути ізольовані або виліковані. Нині його завдання озвучувати маячні ідеї, які здебільшого розраховуючи на немислячих росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — резолюція України на спецсесії ООН: чому це важливо як притягти РФ до відповідальності. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню розібрали ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – рік із початку широкомасштабної російської агресії проти України – як він змінив розстановку сил у світі? Як ситуація на геополітичній арені може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

lera

24 лютого 2023, 16:14

Мур. Ищу парня который будет меня трахать) Парни скорострелы мимо) Я хочу удовлетворять все свои потребности и чтобы парень лизал все мои дырочки и давал в ротик. Написать в приват:----- https://e.vg/lera98


Новини