Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна заявили, що хочуть "довгострокового світу", але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили, що хочуть "довгострокового світу", але є нюанс

На сьогоднішній день у Росії не бачать перспектив переговорів з Україною

6 грудня 2022, 13:00 comments4829
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зробив заяву, початок якої суперечить її кінцівці. Так Пєсков заявив, що переговорів з Україною бути не може, бо цілей так званої "спецоперації" в Україні не досягнуто, але при цьому нібито Росія бажає припинення війни та підписання документів про довгостроковий та справедливий світ. Як передає видання "Коментарі", слова Дмитра Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Путіна заявили, що хочуть "довгострокового світу", але є нюанс

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Перспектив переговорів щодо України зараз не бачимо, для вирішення ситуації має бути досягнуто мети російської спецоперації... Те, що результатом того, що відбувається, має стати справедливий і довгостроковий світ — з цим можна погодитися. Щодо перспектив переговорів, то ми їх не бачимо зараз", – заявив головний рупор Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Україна готова вести з Росією переговори, зокрема про гарантії безпеки. На його думку, є чотири попередні умови: повне виведення військ РФ з території України; відшкодування заподіяної шкоди (репарації); забезпечення покарання військових злочинців; відмова РФ від ядерної зброї. Про що говорить подібна заява? Чому його робить саме Арахамія і саме зараз? Які є сценарії проведення переговорів – які здаються найімовірнішими? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.  

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розвідці США розповіли, чому Путін має намір змістити терміни окупації всієї території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини