Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна заявили, що готові їхати на переговори з Україною: у якій країні вони можуть відбутися
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили, що готові їхати на переговори з Україною: у якій країні вони можуть відбутися

Кремль знову не проти сісти за стіл переговорів з Україною в Туреччині, але остаточного рішення поки що немає

29 лютого 2024, 13:34 comments3696
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", помічник президента Росії Володимира Путіна Володимир Мединський заявив, що готовий знову поїхати на переговори з представниками України до Туреччини.

У Путіна заявили, що готові їхати на переговори з Україною: у якій країні вони можуть відбутися

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Як пояснив Мединський в інтерв'ю каналу SHOT, він поїде на ймовірні переговори до Туреччини, якщо отримає відповідне доручення свого керівника.                                                                                                                     

"Дадуть доручення – поїдемо", — вельми лаконічно прокоментував Володимир Мединський.

Цікаво, що ця заява Володимира Мединського з'явилася після того, як президент Реджеп Ердоган у відеозверненні до учасників саміту "Південно-Східна Європа – Україна" заявив, що Туреччина готова знову надати майданчик для російсько-українських переговорів.

При цьому аналітики Інституту вивчення війни повідомляють, що Туреччина та Китай, ймовірно, розробляють власні переговорні платформи для врегулювання війни в Україні. Росія може використати це для просування своїх наративів про переговори з Україною та війни, як раніше Кремль це робив, спираючись у пропаганді на підхід КНР щодо розпливчастого мирного політичного плану для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема можливих переговорів між Україною та Росією часто виринала наприкінці минулого року в медіапросторі. Чи є ймовірність, що 2024-го дозріють умови, які зроблять переговори Києва з Москвою можливими? Які сценарії розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини