Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна все за планом, ЗСУ йдуть уперед: у Курській області знову оголосили обов'язкову евакуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна все за планом, ЗСУ йдуть уперед: у Курській області знову оголосили обов'язкову евакуацію

Координацією виїзду місцевих жителів займуться силові структури

16 вересня 2024, 15:32
Поділіться публікацією:

У Курській області прийнято рішення про обов'язкову евакуацію населених пунктів Рильського та Хомутівського районів, які знаходяться у 15-кілометровій зоні біля державного кордону з Україною. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РИА Новости", посилаючись на губернатора Курщини Романа Старовойта.

У Путіна все за планом, ЗСУ йдуть уперед: у Курській області знову оголосили обов'язкову евакуацію

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

"Координацією виїзду місцевих жителів займуться силові структури, місцева адміністрація та дружинники курського центру "Патріот", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Путін готується оголосити ще одну хвилю мобілізації : у США дали відповідь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін до останнього не наважувався перекинути у Курську область свої найпідготовленіші штурмові сили з Донецької області. Тепер він зрозумів, що це доведеться зробити. В іншому випадку вибити ЗСУ з території РФ не вдасться. Про це пише рейтингове видання "Financial Times".

Автори матеріалу зазначають, що спочатку путінський режим покладався на прикордонні війська та призовників, намагаючись стримати операцію України, а потім посилила їх більш боєздатними підрозділами. При цьому ЗМІ зазначає, що українське командування все ще сподівається, що Росії, зрештою, доведеться відвести додаткові війська зі східного фронту.

Високопоставлений представник української військової розвідки заявив, що Росія вже направила 38 тисяч осіб, включаючи штурмові бригади, перекинуті з півдня України, але контратака "все ще не була великомасштабною".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/261445

Новини