Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна все за планом: з яким зверненням російська влада звернулася до жителів Рильська
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна все за планом: з яким зверненням російська влада звернулася до жителів Рильська

Жителів Рильська закликають евакуюватися "поки що це можливо"

23 серпня 2024, 10:00 comments1512
Поділіться публікацією:

Російська влада закликає місцевих жителів Рильська виїхати в інші регіони РФ і не чекати "до останнього". Лякають приходом нібито "нацистів" і зводять наклеп на ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське видання ASTRA.

У Путіна все за планом: з яким зверненням російська влада звернулася до жителів Рильська

Мешканців Рильська готують до евакуації. Фото з відкритих джерел

Радник губернатора Курської області та "військор" Роман Альохін звернувся до жителів прикордонного міста Рильськ із екстреним закликом евакуюватися.

У повідомленні, опублікованому у своєму Telegram-каналі, Альохін наголосив на необхідності покинути місто, "поки це можливо".

Він порівняв ситуацію з іншими прикордонними містами, такими як Суджа, Коренево та Глушкове, закликаючи жителів Рильська не тягнути і "не чекати до останнього".

Він залякав місцеве населення тим, що ЗСУ нібито є "нацистами", які "вчиняють злочини" проти цивільних. Проте РБК-Україна поспілкувалася з мешканцями російських прикордонних міст, які перебувають під контролем ЗСУ. Вони не лише звинувачують владу в Москві в тому, що "їх кинули", а й дякують українським військовим за допомогу.

"Я взагалі до влади не ставлюся позитивно, бо вся їхня влада тільки для себе, а про народ ніхто не думає. Добре, що ви привезли поїсти, і хліба, і води. І дозволяєте по магазинах ходити, і скрізь. Хлопці ось такі ! І по магазинах нас возили на машинах. Хороші хлопці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські військові в Курській області підірвали всі три мости через річку Сейм, ізолювавши в результаті близько 300 миль території і відрізавши російські підрозділи, що знаходяться там, від основних сил. Про це пише Forbes.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Курська операція виявиться марною: чому тепер все залежить від позиції Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини