Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна відреагували на мирний план України на саміті в ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на мирний план України на саміті в ООН

Росія не має наміру домовлятися про мир, хоче й надалі продовжувати війну

27 грудня 2022, 08:15 comments1801
Поділіться публікацією:

Кремль не має наміру погоджуватись на переговори на умовах України, яка представить на мирному саміті в ООН свій план закінчення війни. Таку позицію Москви озвучив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Як передає видання "Коментарі", про це пише низка на росЗМІ.

У Путіна відреагували на мирний план України на саміті в ООН

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Кремлівська верхівка вкотре продемонструвала, що незважаючи на постійні заяви про бажання розпочати переговори та припинити війну, вона насправді має на меті ті, які не змінилися з 24 лютого – повне знищення України.

"Ми ніколи не дотримувалися чужих умов, орієнтувалися лише на свої цілі та на здоровий глузд", — заявив Пєсков у коментарі "РІА Новини" у відповідь на запитання, чи готова Росія йти на переговори на умовах України.

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба поінформував, що уряд має намір провести мирний саміт в ООН до кінця лютого 2023 року. У ході заходу Україна озвучить покрокове бачення припинення війни та встановлення миру.                                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міністерство закордонних справ України оприлюднило заяву про необхідність виключення Росії із Ради Безпеки ООН та Організації Об'єднаних Націй загалом. Як оцінюєте аргументацію нашого МЗС? Наскільки реалістичний сценарій вигнання РФ із Ради Безпеки ООН та загалом із ООН? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони України розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebbb

27 грудня 2022, 10:59

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини