Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна серйозна проблема. Диктатор не може довго проіснувати в такій ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна серйозна проблема. Диктатор не може довго проіснувати в такій ситуації

Після втрати Херсону, Путін втрачає і свого найбільшого союзника. Така ситуація для Президента Росії може бути критичною.

15 листопада 2022, 11:06 comments6155
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін потрапляє у все більш скрутну ситуацію. На Путіна вилилось багато критики після того, як Україна повернула Херсон, але окрім цього, російський лідер втрачає свого найголовнішого союзника. За словами російського політолога Андрія Піонтковського таку ситуацію Путіну не вдасться втримати. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

У Путіна серйозна проблема. Диктатор не може довго проіснувати в такій ситуації

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Попри те, що президент Російської Федерації кілька тижнів тому видав указ про анексію південних областей України, ЗСУ змогли відтиснути російські сили за лінію Дніпра. Така ситуація стала неприємною для Путіна, а ще більше іміджевої поразки йому завдав Володимир Зеленський, який приїхав у щойно звільнений Херсон, попри те, що місто досі вважають частиною РФ.

Але для Путіна ще однією проблемою стала заява союзника. На зустрічі G20, президент США Джо Байден і президент Китаю Сі Цзіньпін засудили ядерні погрози Росії. У результаті, колись найважливіший союзник Путіна — комуністичний Китай — крок за кроком віддаляється від Кремля. Спільна критика Сі Цзіньпіном і Джо Байденом ядерних загроз Путіна є ляпасом кремлівському тирану, який завжди вихвалявся підтримкою Китаю в його боротьбі проти Заходу.

Російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський заявляє, що Путін потрапив у пастку.

"Зараз Путін перебуває в низхідній спіралі, з якої не може вибратися", — стверджує Андрій Піонтковський.

Піонтковський колись очолював московський аналітичний центр "Центр стратегічних досліджень" і попереджав про небезпеку режиму Путіна відразу після того, як той прийшов на посаду у 2000 році.

Російський експерт вважає, що за таких справ президент Росії не зможе довго існувати.

"Путін рухається до ситуації, коли всі росіяни його ненавидітимуть… диктатор не може довго проіснувати в такій ситуації", — прогнозує Андрій Піонтковський.

Раніше портал "Коментарі" писали, що Медведєв назвав союзників Росії та з ким воює, на його думку, РФ.

Також "Коментарі" писали про те, в яке українське місто тікають російські військові зі звільненого Херсону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини