Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв озвучив з ким воює Росія та назвав союзників у боротьбі з Заходом
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв озвучив з ким воює Росія та назвав союзників у боротьбі з Заходом

Російський політик Дмитро Медведєв повідомив хто є ворогом та союзником Росії, окрім того, назвав країну, яка створює світовий порядок.

13 листопада 2022, 06:30 comments7770
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв досі не в змозі відійти від виводу російських військ з Херсону, тому написав у себе в Telegram велике повідомлення про нібито велич Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал експрезидента Росії.

Медведєв озвучив з ким воює Росія та назвав союзників у боротьбі з Заходом

Медведєв говорить, що Росія створює світовий порядок. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Медведєв пише, що через буденність і важкі рішення російський народ почав забувати важливі речі. Далі заступник голови Ради безпеки Росії написав п’ять пунктів, які нібито мають возвеличити Російську Федерацію та вказав ворогів і союзників РФ.

"Росія наодинці бореться з НАТО і Західним світом", — пише російський політик Медведєв, натякаючи, що в РФ немає союзників, а її ворог – це Захід.

У маренні "русского мира" Дмитро Медведєв заявляє, що нібито "Росія створює світовий порядок, а не Штати з Британією та темним Києвом". Та додає, що цей світовий порядок буде збудовано РФ. В кінці російський політик стверджує, що перемога буде за Росією.

Медведєв пише про те, що Росія нібито намагається зберегти життя мирного та військового населення і звинувачує ворогів, які за словами росіянина не рахують солдатів і цивільних. Нагадаємо, що розпочавши війну Російська Федерація станом на 13 листопада втратила понад 80 тис. свої військових за статистикою Генштабу ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про звернення Дмитра Медведєва до росіян, після того, як російські солдати втекли з Херсону. 

Також "Коментарі" писали про те, що президент Росії Володимир Путін отримав план капітуляції від країн Заходу після виводу військ з Херсону.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2022, 11:35

В них з Данилович один православного сектанату мозок на двох. Дивно що досі покірні російські регіони. Хоч зараз їм саме час подумати про своє нове свободне життя. Тому що Росія зараз слабка, а територія величезна. Зруйнувати мости по річках і у безпеці. Може їм, як війську фараона у Червоному морі, доля на загибель?


Новини