Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв звернувся до росіян, після повернення Херсону до України. Що сказав російський політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв звернувся до росіян, після повернення Херсону до України. Що сказав російський політик

Дмитро Медведєв закликає росіян пам'ятати про велич "русского мира".

11 листопада 2022, 22:52 comments23195
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки України 11 листопада повідомило, що Херсон повернувся під контроль України. У зв'язку з такими діями до росіян звернувся заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв. Він сказав, що не варто панікувати. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв звернувся до росіян, після повернення Херсону до України. Що сказав російський політик

Медведєв говорить про велич російського народу. Фото: з відкритих джерел

Російський політик закликав росіян не сумувати і не давати радощів близьким і далеким ворогам. Також Медведєв просить російський народ нагадувати про велич і неосяжність "русского мира".

"Поняття територіального суверенітету нашої країни нікуди не зникло. Все повернеться додому, в РФ" — стверджує Медведєв після того, як російські військові утекли з Херсону під тиском ЗСУ.

Визволення Херсону для російської громадськості став неочікуваним кроком. Один з головних ідеологів "русского мира" Олександр Дугін заявив, що це "крок до Армагедону". Також критично висловився про здачу єдиного обласного центру, який Росія досі тримала окупованим, власник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин. Він назвав таке рішення зрадою та продажем "національної землі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін отримав від Заходу план капітуляції, який передбачає вихід російської армії з окупованих територій України. Окрім того, утвориться 100 км демілітаризована зона навколо кордону України. Якщо російський президент погодиться на такі умови, то зможе зберегти владу в країні у своїх руках та уникне воєнних злочинів. 

Також "Коментарі" писали, що Володимир Путін шукає гроші на війну в Україні, тому вводить нові податки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини