Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна прокоментували готовність Заходу поставити Україні винищувачі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна прокоментували готовність Заходу поставити Україні винищувачі

Пєсков натякнув, що винищувачі НАТО для України "не змінять траєкторію", якою рухається армія РФ

9 лютого 2023, 12:35 comments2667
Поділіться публікацією:

Навіть, якщо українська армія отримає від Заходу винищувачі, це жодним чином не вплине на ті завдання, які озвучило російське керівництво і які виконує російська армія. Як передає видання "Коментарі", про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, слова якого цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Путіна прокоментували готовність Заходу поставити Україні винищувачі

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Таким чином, головний рупор Кремля відреагував на інформацію про швидку передачу Україні від західних союзників винищувачів.

"Ми це сприймаємо як не що інше, як зростання залучення Великобританії, Німеччини, Франції у конфлікт між Росією та Україною. Поступово зникає межа між непрямою та прямою залученістю", – зазначив прес-секретар Путіна.

Він також озвучив ту тезу, яку вже не раз озвучували в Кремлі про те, що посилення військової підтримки України веде не до миру, а до збільшення градуса ескалації. У результаті конфлікт затягується в часі і стає дедалі відчутнішим для громадян України.

"Принципово ці дії країн (Ред. – союзників України) не змінять результату конфлікту і не змінять траєкторію, якою йде наша країна в плані досягнення своїх цілей у рамках СВО", – заявив Пєсков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Кремль готує великий наступ на Україну – чого варто чекати в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України продовжує європейське турне. Він уже побував у Великій Британії, погодивши постачання далекобійної зброї, а також у Парижі, де зустрівся з президентом Франції Емманюелем Макроном та німецьким канцлером Олафом Шольцем. На черзі – Брюссель, де відбудеться саміт ЄС. Які проміжні підсумки цієї поїздки слід зазначити? Які очікування від євротурне Зеленського загалом? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини